Rekrytointi

Maalina maan paras työpaikka mekaanikoille

Alppilan Autohuolto on koko historiansa tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja osaamisestaan. Yhtiön kasvaessa on haluttu varmistaa, että tuota perustaa ei missään vaiheessa kadoteta. Haluamme jatkossa yksinkertaisesti tarjota maan parhaan työpaikan mekaanikoille. Sen eteen teemme koko porukalla työtä ja poistamme esteitä maalin tieltä pala kerrallaan.

Haemme nyt kokenutta autokorikorjaajaa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, joukkuepelaajan taitoa sekä pitkäjänteisyyttä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet. Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme edustamiemme merkkien vaatimusten mukaan. Tukenasi on osaava tiimi ja kokenut työnjohto.

Oletko Sinä etsimämme autokorikorjaaja? Täytä tästä hakemus 20.3.2018 klo 22 mennessä.

Jokaiseen lomakkeen kohtaan ei ole välttämätön vastata, mutta kerro kaikki oleellinen! Aloitamme haastattelut haun edetessä. Lisätiedot Janne Kantanen, 0400359525, janne.kantanen@alppilanautohuolto.fi

Automekaanikkoja Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteisiin.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä näyttöä vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta työntekoon ja joukkuepelaajan taitoa. Kokemukset merkeistä luetaan plussaksi, mutta muutkin näytöt alalta noteerataan.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet. Tukenasi on osaava tiimi ja kokenut työnjohto.
Täytä hakemus palkkatoivomuksineen tämän linkin kautta 1.4.2018 mennessä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut haun edetessä. Jokaiseen lomakkeen kohtaan ei ole välttämätön vastata, mutta kerro kaikki oleellinen.

Asiakaspalveluhenkistä huoltoneuvojaa.

Oletko Sinä etsimämme ammattilainen? Itsenäiseen työskentelyyn kykenevä asiakaspalvelija, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia sekä organisoida ja aikatauluttaa työnkulkuja sekä omaat näyttöä vastaavista tehtävistä. Sinulla on reipas ote työntekoon, joukkuepelaajan taitoa ja pitkäjänteisyyttä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet.

Täytä hakemus tästä 8.4.2018 mennessä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut haun edetessä ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muissa tehtävissä organisaatiossamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tästä

Oman henkilöstömme mielipiteiden lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan kaikkien alan ammattilaisten näkemyksiä siitä mikä tekee työpaikasta hyvän tai peräti erinomaisen. Olemme kiinnostuneita myös sinun mielipiteestäsi, voit kertoa sen tätä kautta