Nouto- ja palautuspalvelu

Miksi jonottaisit aamuruuhkassa huoltoon?
Noudamme autosi ja palautamme sen huollon tehtyämme sovittuun osoitteeseen. Voimme tuoda tullessamme myös sijaisauton käyttöösi.

Nouto- ja palautuspalvelu 90 €

  1. Ilmoita varausta tehdessä, että haluat autollesi nouto- ja palautuspalvelun. Kerro myös samalla, mikäli haluat sijaisauton.
  2. Olemme sinuun yhteydessä, jolloin sovitaan noutoaika ja paikka.
  3. Nouto- ja palautuspalvelu sekä huolto laskutetaan Alppila huoltotilin kautta. Laskutuslupaan tarvitaan henkilötunnuksesi. Hae luottopäätös valmiiksi etukäteen TÄSTÄ tai lähetä tekstiviesti: ALPPILA numeroon 18311.
  4. Allekirjoitat luottosopimuksen samalla, kun luovutamme autosi.

Nouto- ja palautuspalvelu koskee pääkaupunkiseutua.

Varmistathan, että autosi on ajokuntoinen ja polttoainetta on riittävästi siirtoihin.

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.