Rekrytointi

Maalina maan paras työpaikka mekaanikoille

Alppilan Autohuolto on koko historiansa tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja osaamisestaan. Yhtiön kasvaessa on haluttu varmistaa, että tuota perustaa ei missään vaiheessa kadoteta. Haluamme jatkossa yksinkertaisesti tarjota maan parhaan työpaikan mekaanikoille. Sen eteen teemme koko porukalla työtä ja poistamme esteitä maalin tieltä pala kerrallaan.


Haemme nyt autosähkömekaanikkoa / Renault ja Hyundai osaajaa Konalan toimipisteeseen

Haemme Helsinkiin Konalan toimipisteeseen lisävahvistusta. Toimimme erinomaisella paikalla, toimivissa tiloissa ja ajanmukaisella kalustolla. Tarjoamme asiakkaillemme ns. täyden palvelun periaatteen ja pidämme kunnia-asianamme nimenomaan hyvää palvelua.
Oletko Sinä etsimämme autoalan ammattilainen, joka on kiinnostunut nykyaikaisista autosähköjärjestelmistä? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan ja menestyksekkääseen organisaatioon kehittymään, tienaamaan ja rakentamaan maan parasta työpaikkaa mekaanikoille?
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on näyttöä vastaavista tehtävistä. Kokemukset Renault tai Hyundai luetaan plussaksi. Työtehtävässä menestyminen edellyttää reipasta otetta työntekoon, joukkuepelaajan taitoa ja pitkäjänteisyyttä.
Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet. Tukenasi on osaava tiimi ja kokenut työnjohto.
Täytä hakemus tästä 9.9.2018 mennessä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Jokaiseen kohtaan ei ole välttämätön vastata, mutta kerro kaikki oleellinen!


Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muissa tehtävissä organisaatiossamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tästä

Oman henkilöstömme mielipiteiden lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan kaikkien alan ammattilaisten näkemyksiä siitä mikä tekee työpaikasta hyvän tai peräti erinomaisen. Olemme kiinnostuneita myös sinun mielipiteestäsi, voit kertoa sen tätä kautta