Rekrytointi

Maalina maan paras työpaikka mekaanikoille

Alppilan Autohuolto on koko historiansa tunnettu vahvasta ammattitaidosta ja osaamisestaan. Yhtiön kasvaessa on haluttu varmistaa, että tuota perustaa ei missään vaiheessa kadoteta. Haluamme jatkossa yksinkertaisesti tarjota maan parhaan työpaikan mekaanikoille. Sen eteen teemme koko porukalla työtä ja poistamme esteitä maalin tieltä pala kerrallaan.


Hei, autoalan ammattilainen! Meillä on sinulle töitä!

Lähde mukaan huipputiimiin ja rakentamaan maan parasta työpaikkaa mekaanikoille.

Täytä hakemus 8.7.2018 mennessä.

Hae Konalaan
Hae Alppilaan


Haemme nyt automekaanikkoa Alppilan toimipisteeseen

Oletko Sinä etsimämme ammattilainen? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan organisaatioon kehittymään ja rakentamaan maan parasta työpaikkaa mekaanikoille?

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja näyttöä vastaavista tehtävistä sekä reipasta otetta työntekoon.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön ja nykyaikaiset työvälineet.

Katso lisätiedot ja täytä hakemus tästä 24.6.2018 mennessä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Aloitamme haastattelut haun edetessä ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muissa tehtävissä organisaatiossamme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tästä

Oman henkilöstömme mielipiteiden lisäksi olemme kiinnostuneita kuulemaan kaikkien alan ammattilaisten näkemyksiä siitä mikä tekee työpaikasta hyvän tai peräti erinomaisen. Olemme kiinnostuneita myös sinun mielipiteestäsi, voit kertoa sen tätä kautta