Sosiaalinen media

Seuraa meitä Facebookissa. Julkaisemme toimintaamme ja alaan liittyviä erilaisia uutisia, kampanjoita, arvontoja ja henkilökuvia.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 viikkoa sitten

Alppilan Autohuolto

KYLLÄSTYTTÄÄKÖ RENKAIDEN RAAHAUS JA PESU EIKÄ OIKEANLAISTA TILAA SÄILYTYKSEEN LÖYDY?

Alppilan Autohuollon rengashotelli on silloin oikea ratkaisu.

Käytä kampanjaetu ja aloita renkaiden säilytys Alppilan Autohuollon rengashotellissa.

Noudamme renkaasi veloituksetta rengashotelliimme, tarkistamme niiden kunnon ja pesemme ne valmiiksi tulevaa vaihtoa varten.

Renkaiden nouto veloituksetta pääkaupunkiseudulla -kampanja voimassa 30.9.2020 saakka. Rengashotellin kausisäilytys 89€ / sarja.

Soita 075 326 5550 tai lähetä viesti nettisivujen lomakkeen kautta ja sovi veloitukseton renkaiden nouto rengashotelliin.

www.alppilanautohuolto.fi/noudamme-renkaasi-rengashotelliin-veloituksetta-kampanja/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

KYLLÄSTYTTÄÄKÖ RENKAIDEN RAAHAUS JA PESU EIKÄ OIKEANLAISTA TILAA SÄILYTYKSEEN LÖYDY?Alppilan Autohuollon rengashotelli on silloin oikea ratkaisu.Käytä kampanjaetu ja aloita renkaiden säilytys Alppilan Autohuollon rengashotellissa.Noudamme renkaasi veloituksetta rengashotelliimme, tarkistamme niiden kunnon ja pesemme ne valmiiksi tulevaa vaihtoa varten.Renkaiden nouto veloituksetta pääkaupunkiseudulla -kampanja voimassa 30.9.2020 saakka. Rengashotellin kausisäilytys 89€ / sarja.Soita 075 326 5550 tai lähetä viesti nettisivujen lomakkeen kautta  ja sovi veloitukseton renkaiden nouto rengashotelliin.https://www.alppilanautohuolto.fi/noudamme-renkaasi-rengashotelliin-veloituksetta-kampanja/

1 kuukausi sitten

Alppilan Autohuolto

KIERTOTIE PITÄJÄNMÄEN TOIMIPISTEESEEN

Pitäjänmäen toimipisteeseen johtavan Takkatien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan tilapäisesti pe 21.8.2020 alkaen noin kolmeksi kuukaudeksi tietöiden takia.
Takkatielle ajetaan rakennustöiden aikana lännen suunnasta reittiä Perkkaantie - Ravitie - Takkatie.

Rakennustöiden takia suljettuna ollut Ravitie avataan liikenteelle pe 21.8.2020.

Katso tarkemmat ajo-ohjeet Alppilan Autohuollon sivuilta:
www.alppilanautohuolto.fi/takkatie-tietyo-ajo-ohje
... Näytä lisääNäytä vähemmän

KIERTOTIE PITÄJÄNMÄEN TOIMIPISTEESEENPitäjänmäen toimipisteeseen johtavan Takkatien ja Pitäjänmäentien risteys suljetaan tilapäisesti pe 21.8.2020 alkaen noin kolmeksi kuukaudeksi tietöiden takia.
Takkatielle ajetaan rakennustöiden aikana lännen suunnasta reittiä Perkkaantie - Ravitie - Takkatie.Rakennustöiden takia suljettuna ollut Ravitie avataan liikenteelle pe 21.8.2020.Katso tarkemmat ajo-ohjeet Alppilan Autohuollon sivuilta:
https://www.alppilanautohuolto.fi/takkatie-tietyo-ajo-ohje

2 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME AUTOKORIKORJAAJAA

Haemme Alppilan Autohuoltoon Pitäjänmäen toimipisteeseen kokenutta ammattitaitoista autokorikorjaajaa.

Oletko Sinä etsimämme autokorikorjaaja? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan ja menestyksekkääseen organisaatioon kehittymään, tienaamaan ja rakentamaan maan parasta työpaikkaa?

Lue koko ilmoitus ja täytä työhakemus:
www.sympahr.net/public/pq.aspx?14fb1cbd
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME AUTOKORIKORJAAJAAHaemme Alppilan Autohuoltoon Pitäjänmäen toimipisteeseen kokenutta ammattitaitoista autokorikorjaajaa.Oletko Sinä etsimämme autokorikorjaaja? Haluatko päästä mukaan vahvasti kasvussa olevaan ja menestyksekkääseen organisaatioon kehittymään, tienaamaan ja rakentamaan maan parasta työpaikkaa?Lue koko ilmoitus ja täytä työhakemus:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?14fb1cbd

3 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

Mercedes-Benz Garmin Vivoactive 3 -älykellon voittaja on arvottu.

Alppilan Autohuollon arvonnassa tyylikkään Mercedes-Benz Garmin Vivoactive 3 -älykellon voitti Krista Laaksoharju Espoosta. Onnea voittajalle.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Mercedes-Benz Garmin Vivoactive 3 -älykellon voittaja on arvottu.Alppilan Autohuollon arvonnassa tyylikkään Mercedes-Benz Garmin Vivoactive 3 -älykellon voitti Krista Laaksoharju Espoosta. Onnea voittajalle.

3 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

KORKEIN AAA-LUOTTOLUOKITUS MYÖNNETTY ALPPILAN AUTOHUOLTO OY:LLE

Pohjoismainen luottoluokittaja Bisnode Oy on myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen. Korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 2,8% suomalaisista yrityksistä.

LUE LISÄÄ
www.alppilanautohuolto.fi/korkein-aaa-luottoluokitus-myonnetty-alppilan-autohuolto-oylle/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

KORKEIN AAA-LUOTTOLUOKITUS MYÖNNETTY ALPPILAN AUTOHUOLTO OY:LLEPohjoismainen luottoluokittaja Bisnode Oy on myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen. Korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 2,8% suomalaisista yrityksistä.LUE LISÄÄ
https://www.alppilanautohuolto.fi/korkein-aaa-luottoluokitus-myonnetty-alppilan-autohuolto-oylle/

4 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

Puhaltaako autosi ilmastoinnista vain lämmin henkäys? - kolme vinkkiä tunnistaa huoltoa kaipaava ilmastointi

Oikein toimiva ilmastointi lisää matkustamisen mukavuutta ja on etenkin kesäkuumalla nautinnollinen mukavuusvaruste. Ilmastointia kannattaa itse asiassa käyttää läpi vuoden. Se poistaa tehokkaasti kosteutta matkustamon ilmasta ja samalla ikkunoiden huurtuminen ja niiden puhdistustarve vähenee.

Ilmastoinnin huolto ei kuulu tavallisen määräaikaishuollon piiriin ja se on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Ilmastoinitilaitteen viilentävä vaikutus perustuu siinä kiertävään kylmäaineeseen. Järjestelmästä kylmäainetta haihtuu normaalikäytössä aina ja se vaikuttaa jäähdytyksen tehokkuuteen. Kun vajausta on noin kolmannes, laite ei enää puhalla riittävän kylmää ilmaa.

Näistä seikoista voit tunnistaa tarkastusta vaativan ilmastointilaitteen:

1. Ilmastoinnin jäähdytys ei ole yhtä tehokas kuin aikaisemmin
2. Ikkunat huurtuvat tavallista enemmän
3. Ilmastoinnin puhalluksesta aistittavissa tunkkainen tuoksu

VARAA ILMASTOINNIN HUOLTO
www.alppilanautohuolto.fi/

Auton huollon yhteydessä ilmastoinnin huolto 69€.
Pelkkä ilmastoinnin huolto 89€.
Lisättävä kylmäaine veloitetaan erikseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Puhaltaako autosi ilmastoinnista vain lämmin henkäys? - kolme vinkkiä tunnistaa huoltoa kaipaava ilmastointiOikein toimiva ilmastointi lisää matkustamisen mukavuutta ja on etenkin kesäkuumalla nautinnollinen mukavuusvaruste. Ilmastointia kannattaa itse asiassa käyttää läpi vuoden. Se poistaa tehokkaasti kosteutta matkustamon ilmasta ja samalla ikkunoiden huurtuminen ja niiden puhdistustarve vähenee.Ilmastoinnin huolto ei kuulu tavallisen määräaikaishuollon piiriin ja se on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Ilmastoinitilaitteen viilentävä vaikutus perustuu siinä kiertävään kylmäaineeseen. Järjestelmästä kylmäainetta haihtuu normaalikäytössä aina ja se vaikuttaa jäähdytyksen tehokkuuteen. Kun vajausta on noin kolmannes, laite ei enää puhalla riittävän kylmää ilmaa.Näistä seikoista voit tunnistaa tarkastusta vaativan ilmastointilaitteen:1. Ilmastoinnin jäähdytys ei ole yhtä tehokas kuin aikaisemmin
2. Ikkunat huurtuvat tavallista enemmän
3. Ilmastoinnin puhalluksesta aistittavissa tunkkainen tuoksuVARAA ILMASTOINNIN HUOLTO
https://www.alppilanautohuolto.fi/Auton huollon yhteydessä ilmastoinnin huolto 69€.
Pelkkä ilmastoinnin huolto 89€.
Lisättävä kylmäaine veloitetaan erikseen.

4 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

... Näytä lisääNäytä vähemmän

5 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

PIAN AJETAAN UUTEEN PESUKONEESEEN

Alppilan Autohuolto on tilannut uuden Tammermatic pesukoneen Pitäjänmäen toimipisteeseensä. Uuteen pesukoneeseen mahtuu nyt jopa 2,65 m korkea auto.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

PIAN AJETAAN UUTEEN PESUKONEESEENAlppilan Autohuolto on tilannut uuden Tammermatic pesukoneen Pitäjänmäen toimipisteeseensä. Uuteen pesukoneeseen mahtuu nyt jopa 2,65 m korkea auto.

6 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

Tervetuloa renkaanvaihtoon!

RENKAANVAIHTO KONALASSA ILMAN ETTÄ POISTUT AUTOSTASI

Konalan toimipisteessämme on käytössä uusi koronavapaa renkaanvaihtopalvelu, joka suoritetaan asiakkaan nousematta autosta. Renkaanvaihto suoritetaan siten, että asiakas istuu autossa koko vaihdon ajan ja raottaa hieman ikkunaa kuullakseen toimintaohjeet. Vaihtoaika on noin 10 minuuttia. Renkaanvaihdosta lähetetään lasku postitse.

Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteissä vaihdot tehdään perinteisellä tavalla. Luovutamme autosi niin, että ratti, kädensijat ja vaihdekeppi on desinfioitu. Maksu onnistuu laskulla.

Varaa aika www.alppilanautohuolto.fi/

Terveisin
Alppilan Autohuollon Rengashotelli
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Tervetuloa renkaanvaihtoon!RENKAANVAIHTO KONALASSA ILMAN ETTÄ POISTUT AUTOSTASIKonalan toimipisteessämme on käytössä uusi koronavapaa renkaanvaihtopalvelu, joka suoritetaan asiakkaan nousematta autosta. Renkaanvaihto suoritetaan siten, että asiakas istuu autossa koko vaihdon ajan ja raottaa hieman ikkunaa kuullakseen toimintaohjeet. Vaihtoaika on noin 10 minuuttia. Renkaanvaihdosta lähetetään lasku postitse.Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteissä vaihdot tehdään perinteisellä tavalla. Luovutamme autosi niin, että ratti, kädensijat ja vaihdekeppi on desinfioitu. Maksu onnistuu laskulla.Varaa aika https://www.alppilanautohuolto.fi/Terveisin
Alppilan Autohuollon Rengashotelli

Kommentoi Facebookissa

Toimii todella hienosti - alle 10 minsaa sisään/ulos. Suosittelen

Niin

6 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

Rengashotellimme on nyt avattu!

RENKAANVAIHTO KONALASSA ILMAN ETTÄ POISTUT AUTOSTASI

Konalan toimipisteessämme on otettu käyttöön uusi koronavapaa renkaanvaihtopalvelu, joka suoritetaan asiakkaan nousematta autosta. Renkaanvaihto suoritetaan siten, että asiakas istuu autossa koko vaihdon ajan ja raottaa hieman ikkunaa kuullakseen toimintaohjeet. Vaihtoaika on noin 10 minuuttia. Renkaanvaihdosta lähetetään lasku postitse.

Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteissä vaihdot tehdään perinteisellä tavalla, mutta voit asioida kanssamme jättämällä avaimet lukittuun laatikkoon. Luovutamme autosi niin, että ratti, kädensijat ja vaihdekeppi on desinfioitu. Maksu onnistuu laskulla.

Varaa aika www.alppilanautohuolto.fi/

Terveisin
Alppilan Autohuollon Rengashotelli
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Rengashotellimme on nyt avattu!RENKAANVAIHTO KONALASSA ILMAN ETTÄ POISTUT AUTOSTASIKonalan toimipisteessämme on otettu käyttöön uusi koronavapaa renkaanvaihtopalvelu, joka suoritetaan asiakkaan nousematta autosta. Renkaanvaihto suoritetaan siten, että asiakas istuu autossa koko vaihdon ajan ja raottaa hieman ikkunaa kuullakseen toimintaohjeet. Vaihtoaika on noin 10 minuuttia. Renkaanvaihdosta lähetetään lasku postitse.Alppilan ja Pitäjänmäen toimipisteissä vaihdot tehdään perinteisellä tavalla, mutta voit asioida kanssamme jättämällä avaimet lukittuun laatikkoon. Luovutamme autosi niin, että ratti, kädensijat ja vaihdekeppi on desinfioitu. Maksu onnistuu laskulla.Varaa aika https://www.alppilanautohuolto.fi/Terveisin
Alppilan Autohuollon Rengashotelli

6 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

Hyvä Mercedes-Benz asiakkaamme.

Kampanja-koodilla CARKAM saat huollon yhteydessä sisäpuhdistuksen ja ulkopesun veloituksetta, kun varaat Mercedes-Benz henkilöautollesi määräaikaishuollon Alppilan Autohuollon verkkoajanvarauksen kautta Pitäjänmäen tai Alppilan toimipisteeseen 31.3.2020 mennessä. Edun arvo on 80€.

Varaa huoltoaika osoitteesta:
huolto.alppilanautohuolto.fi/v1/varaus

-Lisää etukoodi CARKAM ostoskorin "syötä etukoodi" -kenttään.
-Ostoskorin kuvake on varausta tehdessäsi selainikkunan oikeassa yläkulmassa.
-Valitse lisäpalveluista päällipesu ja sisäpuhdistus
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Hyvä Mercedes-Benz asiakkaamme.Kampanja-koodilla CARKAM saat huollon yhteydessä sisäpuhdistuksen ja ulkopesun veloituksetta, kun varaat Mercedes-Benz henkilöautollesi määräaikaishuollon Alppilan Autohuollon verkkoajanvarauksen kautta Pitäjänmäen tai Alppilan toimipisteeseen 31.3.2020 mennessä. Edun arvo on 80€.Varaa huoltoaika osoitteesta:
http://huolto.alppilanautohuolto.fi/v1/varaus-Lisää etukoodi CARKAM ostoskorin syötä etukoodi -kenttään.
-Ostoskorin kuvake on varausta tehdessäsi selainikkunan oikeassa yläkulmassa.
-Valitse lisäpalveluista päällipesu ja sisäpuhdistus

7 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME HYUNDAI-AUTOSÄHKÖASENTAJAA KONALAAN

Etsimällämme autosähköasentajalla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme tarvittaessa Hyundai-koulutusta.

Työtehtäviin kuuluu vianetsintää sekä vaihteisto-, jarru- ja moottorin sähköhuoltoja.

Jos tunnet ammattitaitoisen autosähköasentajan, vinkkaa meille! Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!

Linkki hakemukseen
www.sympahr.net/public/pq.aspx?026f5e68

Vinkkaajan tiedot hakemukseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME HYUNDAI-AUTOSÄHKÖASENTAJAA KONALAANEtsimällämme autosähköasentajalla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme tarvittaessa Hyundai-koulutusta.Työtehtäviin kuuluu vianetsintää sekä vaihteisto-, jarru- ja moottorin sähköhuoltoja.Jos tunnet ammattitaitoisen autosähköasentajan, vinkkaa meille! Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!Linkki hakemukseen
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?026f5e68Vinkkaajan tiedot hakemukseen.

7 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME HYUNDAI-MEKAANIKKOA KONALAAN

Etsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme tarvittaessa merkkikohtaista koulutusta.

Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.

Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!

Linkki hakemukseen
www.sympahr.net/public/pq.aspx?4b96cfeb

Vinkkaajan tiedot hakemukseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME HYUNDAI-MEKAANIKKOA KONALAANEtsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme tarvittaessa merkkikohtaista koulutusta.Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!Linkki hakemukseen
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4b96cfebVinkkaajan tiedot hakemukseen.

7 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME TOYOTA-MEKAANIKKOA KONALAAN

Etsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme merkkikohtaista koulutusta!

Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.

Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!

Linkki hakemukseen
www.sympahr.net/public/pq.aspx?d02ce01a

Vinkkaajan tiedot hakemukseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME TOYOTA-MEKAANIKKOA KONALAANEtsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Tarjoamme merkkikohtaista koulutusta!Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!Linkki hakemukseen
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d02ce01aVinkkaajan tiedot hakemukseen.

Kommentoi Facebookissa

Jari Lindfors🤔🤔😂

Eero?🤔

7 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME RENAULT-AUTOSÄHKÖASENTAJAA KONALAAN

Etsimällämme autosähköasentajalla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu vianetsintää sekä vaihteisto-, jarru- ja moottorin sähköhuoltoja. Tarvittaessa järjestämme merkkikohtaista koulutusta.

Jos tunnet ammattitaitoisen autosähköasentajan, vinkkaa meille! Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!

Linkki hakemukseen
www.sympahr.net/public/pq.aspx?bad5165d

Vinkkaajan tiedot hakemukseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME RENAULT-AUTOSÄHKÖASENTAJAA KONALAANEtsimällämme autosähköasentajalla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu vianetsintää sekä vaihteisto-, jarru- ja moottorin sähköhuoltoja. Tarvittaessa järjestämme merkkikohtaista koulutusta.Jos tunnet ammattitaitoisen autosähköasentajan, vinkkaa meille! Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!Linkki hakemukseen
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?bad5165dVinkkaajan tiedot hakemukseen.

7 kuukautta sitten

Alppilan Autohuolto

HAEMME RENAULT-MEKAANIKKOA KONALAAN

Etsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.

Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!

Linkki hakemukseen
www.sympahr.net/public/pq.aspx?a4aa4e7b

Vinkkaajan tiedot hakemukseen.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

HAEMME RENAULT-MEKAANIKKOA KONALAANEtsimällämme mekaanikolla on tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä vastaavista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu henkilö- sekä pakettiautojen korjaus- ja huoltotoimenpiteet.Jos tunnet ammattitaitoisen mekaanikon, vinkkaa meille!
Mikäli vinkki johtaa työsuhteeseen, maksamme sinulle 500€ ilmiantopalkkion!Linkki hakemukseen
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a4aa4e7bVinkkaajan tiedot hakemukseen.
LATAA LISÄÄ
TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE