Alppilan Autohuolto

Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin palvelutekijät kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeisen toimintakulttuurin pyrkimyksenä on ylittää aina asiakkaan odotukset.

Alppilan Autohuolto on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kahdeksan toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen takuun ja huolenpitosopimuksen sisältävät huollot sekä korjaukset. Osaaminen kattaa myös muiden automerkkien huollot ja korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 1400 1 ympäristösertifikaatti. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE