Alppilan Autohuolto

Kaiken toiminnan ja asiakaspalvelun lähtökohtana on lupaus: Aja sinä – me huolehdimme. Lupaukseen sisältyvät yhtä lailla niin palvelutekijät kuin tekninenkin osaaminen. Asiakaskeskeisen toimintakulttuurin pyrkimyksenä on ylittää aina asiakkaan odotukset.

Alppilan Autohuolto on tunnettu ja arvostettu täyden palvelun autohuoltokonserni, jolla on kuusi toimipistettä ja yli 20-vuoden toimintahistoria. Alppila yhtiöiden yksiköt toimivat maailman johtavien autovalmistajien valtuuttamina merkkihuoltoina tuottaen huolto-, korjaus- ja takuukorjauspalvelut sekä huolenpitosopimuksiin sisältyvät huollot ja korjaukset. Pääkaupunkiseudulla toimipisteet löytyvät Alppilasta, Pitäjänmäestä ja Konalasta.

Alppilan Autohuolto on vastuullinen toimija, jolle on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Vastuullisuus tarkoittaa sitä, että meihin voi luottaa. Olemme ylpeitä siitä, että pidämme lupauksemme. Ympäristön kunnioittaminen tarkoittaa positiivisia ja kestäviä ympäristövalintoja kaikessa toiminnassa niin käytön, lajittelun kuin kierrätyksenkin osalta.

Pohjoismainen luottoluokittaja Bisnode Oy on myöntänyt Alppilan Autohuolto Oy:lle korkeimman luottoluokitusryhmän AAA-luottoluokituksen. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tämä tarkoittaa asioimista luotettavan ja taloudellisesti vakavaraisen kotimaisen yrityksen kanssa.

Korkeimpien luottoluokitusten vaatimuksena ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Myöntämishetkellä korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen ylsi 2,8% suomalaisista yrityksistä. Bisnode Oy on vuodesta 1993 luokitellut suomalaisyritysten luottokelpoisuuden.

TILAA UUTISKIRJE

Toimipisteet

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste

Alppilan toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz-, Volkswagen- ja ŠKODA-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste

Konalan toimipiste on valtuutettu Toyota-, Renault-, Hyundai-, Dacia-, Suzuki- sekä Isuzu-merkkihuolto. Autosi huolto- ja korjaustyöt sekä takuukorjaukset hoituvat meillä joustavasti ja nopeasti.

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste

Pitäjänmäen toimipiste on valtuutettu Mercedes-Benz- ja Volkswagen-merkkihuolto. Merkkihuoltojen lisäksi myös kaikkien muiden automerkkien huollot ja korjaukset kuuluvat osaamiseemme.

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Korikorjaamomme sijaitsee Pitäjänmäessä Takkatiellä. Teemme kaikki korikorjaustyöt vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Autamme kaikissa asioissa, joita kolarikorjaukseen liittyy.
Tarkista rekisterinumero
TILAA UUTISKIRJE