fbpx

Ympäristö

Ympäröivä luonto ja nykyajan asettamat tarpeet liikkumiselle ovat haasteellinen yhtälö. Me Alppilan Autohuollossa teemme päivittäin töitä sen eteen, että autoilu kuormittaisi vähemmän luontoa.

Huolehdimme, että huoltamamme autot noudattavat kaikilta osin valmistajien määrittelemiä säätöarvoja, jolloin niiden edellytykset mahdollisimman vähäisen ympäristörasituksen osalta ovat parhaat mahdolliset.

Kierrätämme myös lähes kaiken korjaamossa syntyvän jätteen ja noudatamme vapaaehtoisesti alan tiukimpia ympäristöstandardeja.

Panostamme jatkuvasti ympäristöystävällisempään tekniikkaan, kuten hybridi- ja sähköautoihin. Asiakkaillemme tarjoamme huollon aikaiseksi sijaiskulkuneuvoksi autojen lisäksi myös polkupyöriä, sähköllä tai ilman.

Alppilan Autohuollolle on myönnetty ISO 14001 sertifikaatti

Se, että ympäristöasiat ovat toiminnassamme vahvasti mukana, ihan virallisestikin tarkastettu ja todettu ja meillä on kova pyrkimys vielä panna tästä paremmaksikin. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmä, tästä on hyvä jatkaa. Katso sertifikaatti alta.